• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

Geen last meer van kalkaanslag, nano protector

Gratis
Aangeboden
Zaterdag 28 februari, 2015

Kalk verwijderen en uw badkamer weren tegen kalkaanslag

Nano protector glas en keramiek is een coating waarmee u uw glazen douchedeuren, uw wastafel, keramische tegels en toillet tegen alle verontreiniging kunt beschermen. Kalk, vuil en vocht kan zich niet langer hechten en spoelt met water weg.Dit produkt blijft 2 jaar werkzaam, waardoor uw badkamer twee jaar lang beschermd is, tegen elke vorm van verontreiniging.

Wilt u eerst kalk verwijderen dan hebben wij de bio clean polish welke zeer grote verontreinigingen kan verwijderen waaronder hardnekkige kalkaanslag.

Nano Protecor glas&keramiek van Bionic Technology is meerdere malen in het nieuws geweest, waaronder de coating van La Sagrada Familia van Gaudi, maar ook 'in de toekomst nooi meer schoonmaken'. De nano producten zijn gebasseerd op het tot 1 miljoen keer verkleinen van zandkrristallen, die op moleculair niveau de eigenschappen hebben meegkegregen dat er geen aanhechting meer plaats kan vinden (werking van het lotusblad). Het produkt is geheel milieuvriendelijk en heeft een zeer duurzame werking. Aanbrengen is zeer eenvoudig door de spray flacon. Met 1 flesje van 150 ml. coat u 10 vierkante meter. Wij raden aan om van te voren de badkamer of uw glaswerk schoon te maken met biocleaner universeel. (de meest effecieve manier om kalk weg te halen).

Baanbrekend en revolutioner. Nu ook voor de consument te koop.

Kijk op onze site voor de vele toepassingen van Nano Techgnologie produkten, waaronder coatings waarmee u alle vormen van vochtdoorslag voorkomt en energie-besparend werkt (nano protector steen en hout), waarmee u uw kleding, schoenen of bankstel veilig impregneert en beschermd tehgen vuil, vlekken en volledig vochtafstotend maakt (nano protector textiel (en leer). Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod van nano bescherming. Kijk op onze website:

Ga naar de website
Vorige
Volgende
asterics
9617eb Harkstede
0652345982
0652345982
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Geen last meer van kalkaanslag, nano protector
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie